Descargar ebook LES CALCES AL SOL (EDICIO

LES CALCES AL SOL (EDICIO ESPECIAL) (edición en catalán) de REGINA RODRIGUEZ SIRVENT

Las mejores descargas de audiolibros LES CALCES AL SOL (EDICIO ESPECIAL)
				 (edición en catalán)  de REGINA RODRIGUEZ SIRVENT 9788419836007 (Literatura española)

Descargar LES CALCES AL SOL (EDICIO ESPECIAL)
				 (edición en catalán) PDF


Ficha técnica

  • LES CALCES AL SOL (EDICIO ESPECIAL) (edición en catalán)
  • REGINA RODRIGUEZ SIRVENT
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788419836007
  • Editorial: LA CAMPANA
  • Año de edición: 2023

Descargar eBook gratisLas mejores descargas de audiolibros LES CALCES AL SOL (EDICIO ESPECIAL) (edición en catalán) de REGINA RODRIGUEZ SIRVENT 9788419836007 (Literatura española)

Overview

La novel·la en català mes divertida i esbojarrada del moment.Una historia per riure, plorar i reconciliar-se amb la vida. La Rita Racons se'n va als Estats Units a fer d'au-pair sense saber-ho del tot. Un bon dia es troba a l'aeroport de Barcelona preparada per agafar un avió que, teoricament, l'ha de dur a Nova York, on aprendrà angles durant l'estiu. Pero el seu ínfim coneixement de la llengua anglesa la porta, per carambola, fins a Atlanta, a casa dels Bookland, on tindrà cura dels tres fills de la família durant un any sencer. Els Bookland són l'antítesi del clixe clàssic d'una família americana. Intel·lectuals rematats, esperen que la nova au-pair estigui a l'altura del que exigeixen les ments privilegiades dels nens de la casa. I tot i que ben be no ho estarà, la Rita i el seu caos constant portaran els petits Bookland a viure la vida mes enllà dels llibres. La Rita serà capaç d'atrevir-se a tot, d'expandir la ment i un dia, de cop, trobarà el que hi havia anat a buscar: la seva vocació. Les calces al sol es una novel·la alegre i vital, amb una arrencada a tot gas i un desenvolupament al mateix ritme, que parla sobre els canvis vitals que ens fan creixer.

PUBLICACIONES SIMILARES: Read [Pdf]> Chelsea Skye, Nature Spy by Kate McCarroll Moore, Michelle Simpson here, Online Read Ebook Taking Blender to the Next Level: Implement advanced workflows such as geometry nodes, simulations, and motion tracking for Blender production pipelines by Ruan Lotter here, Descargar PDF TOXICOLOGIA download pdf,

0コメント

  • 1000 / 1000